Haukilahden kirjasto ulkoa

Haukilahden kirjastossa valmistaudutaan muuttoon

Vuosi rymistelee vauhdilla kohti loppua mikä tarkoittaa Haukilahdessa muuttoa uusiin tiloihin.

Uusi kirjasto sijaitsee vain kivenheiton päässä vanhoista tiloista, pian valmistuvassa uudisrakennuksessa. Naapurina on tuttuun tapaan päiväkoti entistä isompana.

Muuttopäivä häämöttää tammikuun lopussa ja uusissa tiloissa on tarkoitus aloittaa helmikuussa. Tavoitteemme on, ettei sulkupäiviä tule vaan vanha kirjasto palvelee koko muuton ajan ja muun muassa varaukset ovat noudettavissa vanhan kirjaston puolelta uusien tilojen aukaisuun saakka. Varauksen noutopaikaksi voi edelleen valita Haukilahden kirjaston.

Haukilahden kirjastossa järjestettiin asiakastilaisuus torstaina 15.11. Tilaisuudessa oli lämmin ilmapiiri. "Hienoa saada uusi kaunis kirjastotalo!" Osallistujia oli hiukan pohdituttanut uuden kirjaston sijainti päiväkodin yhteydessä: ovatko esimerkiksi kalusteet lasten kokoa? Näin ei toki ole vaan kirjaston puoli on suunnattu ihan kaikenikäisille.

Pienin asukastilaisuuden osallistuja, alle kouluikäinen tyttö, esitti kolme toivomusta: iso Myyrä-pehmolelu, pehmeitä sohvia ja leikkipaikka. Myyrä-pehmoja asuu jo monessa muussakin kirjastossa, joten tämä toive ja nuo kaksi muutakin ovat aivan mahdolliset toteuttaa. Uudelle kirjastolle toivottiin myös nimikilpailua. Sellainen voidaan järjestää.

Kiitämme kaikkia osallistuneita arvokkaista  mielipiteistä. Toivotamme sekä entiset että uudet asiakkaat tervetulleiksi uuteen kirjastotilaan!