Kirjaudu Naxos-musiikkipalveluihin

Helmet-kirjastot tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden kuunnella musiikkia kolmessa eri Naxos-verkkopalvelussa. Kuunneltavia kappaleita on yhteensä yli 2 miljoonaa ja valikoima kasvaa jatkuvasti.

Naxos Music Library -palvelussa voit kuunnella klassista musiikkia. Tarjolla on myös jonkin verran kansanmusiikkia sekä vanhempaa bluesia ja jazzmusiikkia. Lisäksi palvelu sisältää valtavan määrän tietoa musiikista kuten levyjen kansivihkoja, valmiita soittolistoja sekä oopperoiden juonikuvauksia ja librettoja. Myös mobiilisovelluksena.

Naxos Music Library Jazz tarjoaa tuhansien levyjen kokoelman eri aikakausien jazzia. Valmiiden soittolistojen avulla voit tutustua muun muassa legendaarisiin jazzpianisteihin. Myös mobiilisovelluksena. Lue lisää Jazz-palvelusta.

Naxos Music Library World tarjoaa kattavan valikoiman maailmanmusiikkia ja etnoa. Kokoelman levyt tulevat eri puolilta maailmaa. Myös mobiilisovelluksena. Lue lisää World-palvelusta.

Ohjeita Naxos-palveluiden käyttöön

Kirjautumiseen tarvitaan Helmet-kirjastokortti. Syötä kirjastokortin numero ilman välilyöntejä ja klikkaa Login-painiketta. Seuraa palvelun omia, englanninkielisiä ohjeita.

Palveluiden yhtäaikaista käyttäjämäärää on rajoitettu. Music Libraryssa voi olla samaan aikaan 25 käyttäjää ja muissa palveluissa jokaisessa 10 käyttäjää. Jos maksimimäärä on täynnä, palveluun ei pääse sisälle. Kun lopetat, muista kirjautua palvelusta ulos, jotta seuraava käyttäjä pääsee kirjautumaan palveluun.

Naxos-palveluita voi käyttää myös mobiilisovelluksilla. Katso ohje sovelluskäyttöön.

Tarkemmat järjestelmävaatimukset näkyvät kirjautumissivulla. Jos et saa haluamaasi kappaletta kuulumaan, tietokoneen asetuksissa tulee sallia ponnahdusikkunat Naxoksen verkkosivuilla, tai voit painaa ctrl-näppäintä, kun valitset kappaleen. Jos video puuttuu Video-palvelussa, Flash täytyy sallia nettiselaimessasi Naxos Video Libraryn sivulla.