Miten varaan Kaupunkiverstaan tiloja ja laitteita?

Kaikki Oodin toisen kerroksen tilat ja laitteet ovat varattavissa Helsingin kaupungin tilavarauspalvelu Varaamosta: varaamo.hel.fi

Tarvitset varaamiseen Gmail-sähköpostiosoitteen, Yle-tunnuksen tai Facebook-tunnuksen. Luethan kuvauksen huolellisesti läpi ennen varaamista. Voit varata käyttöösi yhden tilan tai laitteen kerrallaan.

Suurin osa Oodin toisen kerroksen palveluista on käytettävissä ilman kirjastokorttia. Ompelukoneiden, studioiden ja pelitilojen käyttämiseen tarvitaan kirjastokortti. Kirjastokortti tarvitaan myös mediatyöasemien käyttöön, jos haluat lainata esimerkiksi kynän piirtonäyttöä varten. Studiovaraajien tulee saapuessaan esittää myös henkilöllisyystodistus.

Kaupunkiverstas on kaikille avoin tee-se-itse -kulttuurin tila. Verstaalla otetaan uudet asiat haltuun vertaisvoimin, yhdessä tekemisen ja kokeilemisen kautta. Kaupunkiverstaan idea on tarjota paitsi monipuolinen kattaus erilaisia laitteita ja tukea niiden käyttämiseen, myös puitteet yhdessä oppimiseen ja oman osaamisen jakamiseen kenelle vain. Kuka tahansa on tervetullut toteuttamaan pienet ja suuret ideansa Oodin kaupunkiverstaalle!