MunKirjaston logokilpailu 12-20 -vuotiaille

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT. Suuri kiitos kaikille osallistujille! Upeita ehdotuksia on tullut huikeat 21 kappaletta! Kirjaston oma raati valitsee 3-5 voittajaehdokasta. Voittaja valitaan lähiaikoina näistä ehdokkaista yleisöäänestyksessä MunKirjasto-tilillä Instagramissa. 

***

@MunKirjasto on lapsille ja nuorille suunnattu Instagram-tili, jossa juuri nuorten toiveet ohjaavat tulevaisuuden kirjaston toimintaa. Nyt tarvitsemmekin apua. MunKirjasto tarvitsee uuden ilmeen ja sen kuuluu olla juuri teidän näköisenne. Suunnittelisitko sinä meille uuden logon?

Voittajalle on luvassa 200 euron palkintoraha ja kunniakirja. Kilpailu on käynnissä 30.4.2021 asti. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Julkaisemme voittajasta myös lyhyen haastattelun somessa sekä helmet.fi-verkkosivustolla.

Logon tulee olla:
• sähköisessä muodossa
• tulee lukea teksti "MunKirjasto”
• selkeän näköinen, helposti luettava ja toimiva sekä pienessä että suuressa koossa
• värillinen ja sisältäen jonkin seuraavista Helmet-kirjasto -brändiväreistä:

Väri 1: #0099CC (RGB: 0 153 204)   

Väri 2: #34B233 (RGB: 52 178 51)

Väri 3: #D71F85 (RGB: 215 31 133)

Väri 4. #57068C (RGB: 87 6 140)

Väri 5: #ECC200 (RGB: 236 194 0)

helmet värit helmettii.png


Kilpailun säännöt

• Kilpailu on avoin kaikille 12 – 20-vuotiaille. Kilpailutyöt tulee olla toimitettuna 30.4.2021 mennessä.
• Kilpailuun voi osallistua itse suunnittelemallaan ja tekemällään työllä. Logon suunnitteluun voi käyttää apuna erilaisia ilmaisohjelmia, esim. Canva. (https://www.canva.com/)
• Osallistuja vastaa siitä, että hänen lähettämänsä logo ei loukkaa esimerkiksi muiden tekijänoikeuksia. Tutustu tarkemmin tekijänoikeuksiin https://kopiraittila.fi/-sivustolla.
• MunKirjasto-tunnuksen voi suunnitella vapaasti valitulla tekniikalla: esimerkiksi piirtäen, maalaten tai digitaalisia välineitä hyödyntäen. Logon tulee olla sähköisessä muodossa. Logossa tulee käyttää jotakin viidestä helmet-brändiväristä.
• Kirjaston henkilökunnan muodostama raati valitsee 3-5 voittajaehdokasta. Voittaja valitaan äänestyksessä MunKirjasto-tilillä Instagramissa.
• Kilpailuun osallistumalla antaa Espoon kaupunginkirjastolle täydet käyttöoikeudet työhönsä.
• Kilpailun voittaja palkitaan rahapalkinnolla (200 euroa), ja voittajasta tehdään juttu helmet.fi-verkkosivuille sekä kirjaston sosiaalisen median tileille.


Logon lähettäminen

Voit tallentaa logon joko AI-, EPS-, .PDF-, JPG-, PNG-, PSD- tai TIFF-tiedostomuotoon.
Lähetä se sähköpostilla osoitteeseen some.espoonkirjastot@gmail.com . Viestin aiheeksi: MUN KIRJASTO LOGOKILPAILU. Muistathan kirjoittaa viestiin osallistujan etu- ja sukunimen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen.

Kysyttävää? Laita rohkeasti sähköpostiviestiä osoitteeseen saala.erlo@espoo.fi