Lukuvalmentaja Junior

Haluaisitko innostua lukemisesta? Onko sinun vaikea löytää kiinnostavia kirjoja? Tai oletko yksinkertaisesti lukenut jo ihan kaiken ja kaipaat uusia tarinoita?

Niin tai näin, olet tervetullut Lukuvalmentaja Juniorin vastaanotolle! Lukuvalmentaja tekee parhaansa, jotta juuri sinulle sopivat kirjat löytyisivät. Palvelu on tarkoitettu kaikille lasten- ja nuortenkirjallisuudesta kiinnostuneille – lapsille, nuorille, vanhemmille ja opettajille. Palvelu on ilmainen.

Voit valita itsellesi parhaiten sopivan valmennuksen:

Sähköpostivalmennus
Valmentaja kokoaa toiveidesi pohjalta kirjalistan ja lähettää sen sinulle sähköpostilla. Voit valita 5, 10 tai 15 kirjan valmennuksen.

Kirjakassi
Valmentaja kokoaa toiveidesi pohjalta kirjakassin, jonka voit lainata mukaasi kirjastosta. Palvelu on saatavilla Itäkeskuksen, Jätkäsaaren, Kallion, Kannelmäen, Lauttasaaren, Malmin, Oodin, Oulunkylän, Pasilan, Puistolan, Rikhardinkadun, Suomenlinnan, Tapanilan, Töölön, Viikin ja Vuosaaren kirjastoissa. Voit valita 5 tai 10 kirjan kassin.
 

Kiinnostuitko?

Varaa itsellesi valmennus vastaamalla aloituskyselyyn. Halutessasi voit laittaa meille myös sähköpostia osoitteeseen lukuvalmentaja@hel.fi.

Palvelu on ensisijaisesti suunnattu vapaa-ajan lukuharrastuksen tukemiseen. Jotta voimme tarjota kaikille kiinnostuneille valmennuksen, voi yksi henkilö saada vuoden aikana korkeintaan kaksi valmennusta. Koulujen ja päiväkotien osalta valmennamme opettajia ja yksittäisiä oppilaita. Mikäli etsit lukusuosituksia koko ryhmällesi, otathan ensisijaisesti yhteyttä omaan lähikirjastoosi.  

Voit tarkastaa rekisteriselosteesta, millä tavalla käsittelemme palvelussa kerättyjä tietoja.

*

Lukuvalmentaja Junior löytyy myös Instagramista: @lukuvalmentajajunior

Ruotsinkielinen palvelu: Om du vill ha läsinspiration på svenska, klicka här!

Lukuvinkkejä aikuisille: Kirjaston pikavinkit – lukusuosituksia nopeasti | Helmet

Lukuvalmentaja ja nuoret