Syysloman työpajat nuorille Vantaan kirjastoissa

Syysloma, eikä mitään tekemistä? Ei hätää! Kirjastot tarjoavat ainutlaatuisia työpajoja 13-17 –vuotiaille nuorille syyslomaviikolla. Rap -työpajassa pääset tekemään oman rap -kappaleen ja kuvataidetyöpajassa pääset kokeilemaan erilaisia taiteen tekemisen tekniikoita. Molemmissa pajoissa opettajina toimii alansa huippuammattilaiset. Pajoihin on vapaa pääsy, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Osa työpajoista pidetään kirjaston läheisyydessä olevalla nuorisotilalla.  

Rap -työpajat

Tiistai 17.10. Myyrmäen kirjasto/nuorisotila klo 16-19

Keskiviikko 18.10. Lumon kirjasto 16-19 

Torstai 19.10.  Tikkurilan kirjasto  16-19

Perjantai 20.10. Hakunilan kirjasto klo 16-19  

Työpajan aikana tehdään osallistujien kanssa rap-kappale aiheen päättämisestä kirjoittamiseen ja äänittämiseen. Työpajan kesto on 3h ja mukana on kaksi ohjaajaa jotka ovat rap-alan ammattilaisia. Osallistujien määrää ei ole rajoitettu eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.  Työpaja on suunnattu 13-17 –vuotiaille nuorille. Työpajat jäjestää Track Factory.

Tabletilla maalausta -työpaja

Maanantai 16.10. Pähkinärinteen kirjasto klo 16-19

Keskiviikko 18.10. Pointin kirjasto klo 16-19

Tabletilla maalausta -työpajassa pääset tekemään oman digimaalauksen tabletilla. Maalaukset tulostetaan ja liimataan itse valittuun pintaan, esimerkiksi kirjankanteen. Valmiit teokset voi viedä kotiin heti työpajan päätyttyä. Pajassa saa tehdä myös taidepäiväkirjan eli Art Journalin teoksiin pohjautuen. Vapaa pääsy! Ei ennakkoilmoittautumista. Voit olla kokenut konkari tai vasta-aloittelija. Tervetuloa taiteilemaan! Pajan vetää kuvataiteilija Riika Anundi

Rap -ja kuvataidetyöpajat ovat osa Oma tila -hanketta nuorille. Oma tila -hankkeessa tarjotaan 13 -17- vuotiaille nuorille monilukutaitoa kehittävää toimintaa kirjastoissa. Pajat toteutetaan yhteistyössä nuorisopalvelujen kanssa. 

Katso myös syysloma on lukuloma kampanja

Muuta ohjelmaa lapsille ja nuorille Vantaan kirjastoissa

Kuvitus: Alessandra Bernard/Canva

asiasana: syysloma

asiasana: lastenkulttuuri