Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Ääni-ilmiö kollektiivin improvisaatiokonsertti runojen inspiroimana

Ääni-ilmiö -kollektiivi esittää vapaata ääni-improvisaatiota ja käyttää sen osana ja innoituksena yleisön toiverunoja. Esitysten musiikki syntyy  esityshetkellä ja hyödyntää äänen kommunikatiivista luonnetta ja tunneilmaisun voimaa, määrittämättä kuitenkaan tarkkaa viitekehystä kappaleiden tulkinnalle. Yllätyksellinen, ajassa muuntuva, mutta esteettisistä ihanteista riisuttu äänenkäyttö muotoutuu jokaisen kuulijan mielessä uniikiksi tarinaksi yhdistyessään hänen omaan kokemusmaailmaan ja mielleyhtymiin.

Ääni-ilmiö kollektiivi on kuuden äänellä improvisoivan naisen taiteilijayhteisö, joka tutkii ihmisäänen ulottuvuuksia ja mahdollisuuksia. Kollektiivin jäsenet Tua Hakanpää, Eeva Siljamäki, Satu Tillanen, Johanna Vahtola, Heli Viirakivi ja Sanna Vuolteenaho ovat muusikoita, tutkijoita, kehittäjiä ja äänen ammattilaisia. He yhdistävät luovan tekemisensä tutkijan uteliaisuuteen ja erilaisiin osallistamisen tekniikoihin. Kollektiivin ytimessä on hyväksyvä ja avoin mieli, joka ei pelkää pukea ajatuksiaan, tunteitaan ja kokemuksiaan ääneksi.

Konsertteihin yleisö voi tuoda mukanaan toivomansa runon improvisaation materiaaliksi sekä halutessaan osallistua improvisointiin äänimaailman luojina.

Konsertti on saanut tukea Helsingin kaupungilta. 

Rikhardinkadun kirjasto

24.9.2022 klo 15.00 - 16.00

Viimeksi päivitetty 13.9.2022