Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

KauhuCon - Helsingin henget

KauhuCon 2019 - Karolina Kouvola & Vanessa Kairulahti: Helsingin henget

Helsingin henget -teoksen kirjoittaneet Karolina Kouvola ja Vanessa Kairulahti esitelmöivät kummituksista, aaveista, henkiolennoista ja muusta aiheeseen liittyvästä.

Karolina Kouvola (TM) valmistelee uskontotieteen väitöskirjaa tietäjähahmoista ja kansanparantamisesta Helsingin yliopistossa. Hän on kirjoittanut Helsingin henkien lisäksi tietokirjan Soturit: Assassiineista samuraihin (SKS, 2017). Koska historia on ymmärrettävä kokonaisuutena, kiinnostavat häntä kummitustarinoiden lisäksi menneisyyden vaietut ja synkät puolet, joista ei yleensä kuule museonäyttelyissä eikä lue historiankirjojen sivuilta.

Vanessa Kairulahti on kulttuurialan moniosaaja ja tietokirjailija, joka on syventynyt historian synkempiin puoliin ja kummitustarinaperinteeseen mm. Helsingin henget -teoksessa (SKS, 2018). Uskontotieteilijänä hän on erikoistunut suomalaiseen kansanuskoon ja kokee intohimokseen tarinallistaa historian kerrontaa.KauhuCon on tapahtuma kauhukulttuurista kiinnostuneille harrastajille. Uudet harrastajat, vanhat friikit, keski-ikäiset häiriintyneet ja kaikki siltä väliltä ovat erittäin tervetulleita!

KauhuCon 2019 ohjema ja lisätietoa:
lovecraftseura.net/kauhucon

KauhuCon 2019 Facebook-tapahtuma:
www.facebook.com/events/507978139710338

Rikhardinkadun kirjasto

6.4.2019 klo 15:00 - 15:45

Viimeksi päivitetty 4.4.2019