Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Palvelut

 

Palvelut

Kello 10-18

Celian palvelut on tarkoitettu henkilöille,  
joille painetun tekstin lukeminen on vamman, sairauden tai muun vastaavan syyn vuoksi hankalaa. Asiakkaaksi voit rekisteröityä palvelupisteellä. 

Lisätietoja: Celia.fi

Voit saada neuvoja ja apua tietokoneen, matkapuhelimen, tabletin tai muun mobiililaitteen sekä sähköisten palvelujen käyttöön. Lue lisää Digituesta tältä sivulta (linkki).

Enterin vapaaehtoiset vertaisopastajat auttavat senioreita tietokoneen, tablettilaitteen, kännykän ja sähköisten palveluiden käytössä. Ajanvaraus kirjastosta tai puhelimitse.   

Voit tulostaa värillisiä ja mustavalkoisia dokumentteja A4 ja A3 kokoisena. Voit tulostaa myös omalta laitteelta. Tulostus maksaa 0,20 euroa per sivu.

Cafe Molli sijaitsee kulttuurikeskuksessa, samassa kerroksessa kirjaston kanssa. Lisää kahviloita vieressä sijaitsevassa kauppakeskus Ainoassa.

Asiakkaiden omien kirjojen vaihtopiste. Tuothan vain hyväkuntoisia kirjoja ja muutaman kerrallaan, kiitos.

Koirat sallittu yleisissä tiloissa. Koiria ei saa viedä kokoustiloihin eikä soittohuoneisiin.

Kaikki yleisimmät maksukortit käyvät. Myös lähimaksumahdollisuus. Ei käteismaksua

KULPS-kirjastopolun tarjontaan voit tutustua täällä (linkitä) https://www.espoo.fi/fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/kulps-kulttuuri-ja-liikuntapolku/kulps-kirjastopolku 

 

Kirjaston tiloissa toimii langaton verkko. Valitse verkkolistasta "Espoo_asiakas" ja hyväksy säännöt.

Kirjastossa on laaja kokoelma lastenaineistoa sekä muita palveluja lapsiasiakkaille. Kirjastossa on myös mahdollisuus pelata lautapelejä. 

Musiikinkuuntelupiste vinyyli- ja cd-levyjen kuunteluun. Käytettävissä on kirjaston cd- ja vinyylilevykokoelma. Kuulokkeet lainataan kirjastokortilla kirjaston neuvonnasta. Sijainti tapahtumatila Heikki musiikkiosaston vieressä.

Varatut kirjat voi noutaa aulan varaushyllyistä ja lainata automaatilla.

 

Laitteet

Lisätiedot ja varaukset Varaamosta: https://varaamo.espoo.fi/

Lue lisää

Yamaha CLP-470 -digitaalipiano sijaitsee musiikkiosastolla avoimessa tilassa. 2 x kuulokeliitäntä (soita yksin tai kaksin). Puukoskettimisto, 256 äänen polyfonia, transponointi, eri virityksiä, 28 soitinääntä. Lainaa kuulokkeet neuvonnasta. Ajanvaraus osoitteessa varaamo.espoo.fi.

Siru- ja älykortinlukija henkilökortin käyttämiseksi kirjaston tietokoneilla. 

Voit kopioida värillisiä ja mustavalkoisia kopioita A4 ja A3 kokoisena.

Kirjastosta on mahdollista lainata työkaluja. Katso lisätietoja linkistä  https://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Tapiolan_kirjasto/Kirjaston_palvelut/Tyokalulainaamo(110886)

Mahdollisuus lainata ja palauttaa aineistoa itse automaatilla. 

 Lisätiedot ja varaukset Varaamosta: https://varaamo.espoo.fi/ 

Lisätiedot ja varaukset Varaamosta varaamo.espoo.fi.

Lue lisää

Paperisilppurilla voit tuhota arkaluontoiset paperisi luotettavasti. Silppuri löytyy Pajasta.

Lisätiedot ja varaukset Varaamosta varaamo.espoo.fi.

Monitoimikoneissa (kopiokoneissa) on skanneri, jolta voi skannata omalle muistitikulle.

Yamaha CLP-470 -digitaalipiano sijaitsee musiikkiosastolla. Ajanvaraus osoitteessa varaamo.espoo.fi. | Studio: Korg SV-1 Stage Vintage sähköpiano, LTD sähkökitara, Martin & Co akustinen kitara, Fender Jazz bassokitara, Roland sähkörummut, Pearl Cajon-laatikkorumpu, Rhythm Tech cabasa.

Lue lisää

Asiakastietokoneissa on internetyhteys, Microsoft Office -ohjelmat ja mahdollisuus tulostaa. Ei ajanvarausta. Voit lainata kirjastokortillasi myös kannettavan tietokoneen kirjaston tiloissa käytettäväksi.

Voit tulostaa kirjaston asiakastietokoneilta mustavalko- ja väritulosteita A4 ja A3-kokoisena. Tulostaminen maksaa 0,20 euroa per sivu ja tulostuksen voi maksaa kortilla tai sähköisesti. Käteismaksua ei ole. Lisätietoa tästä artikkelista.

Lisätiedot ja varaukset Varaamosta varaamo.espoo.fi.

Lue lisää
 

Tilat

Tapahtumatila Kaija sijaitsee avoimessa tilassa keskellä kirjastoa. Tilaan saadaan tarvittaessa mikrofonit, äänentoisto sekä taulutv. Pienempiin tapahtumiin voi tiedustella myös tapahtumatila Heikkiä.

Tapahtumatilojen tiedustelut ensisijaisesti lomakkeella.

Lue lisää

Ryhmätyö- / neuvottelutila max 8 hengelle sijaitsee lukusalin yhteydessä. Käytössä on Espoon kaupungin langaton asiakasverkko. Kannettavan tietokoneen voi lainata neuvonnasta. Varaus osoitteessa varaamo.espoo.fi.

Lue lisää
Ei lisätietoa

Musiikkistudion käyttöön tarvitaan kirjastokortti sekä henkilötodistus. Musiikkistudion ikäraja on 15 vuotta. Varaus osoitteessa varaamo.espoo.fi.

Lue lisää

Näyttelytila sijaitsee lukusalin yhteydessä. Töiden esillepanoa varten on seinätilaa sekä lukittava lasivitriini.

Lue lisää

Ryhmätyö- / neuvottelutila max 8 hengelle sijaitsee lukusalin yhteydessä. Käytössä on Espoon kaupungin langaton asiakasverkko. Kannettavan tietokoneen voi lainata neuvonnasta. Varaus osoitteessa varaamo.espoo.fi.

Lue lisää
 

Kokoelmat

Kirjastossa on sekä kotiin lainattavia lautapelejä että kirjastossa pelattavaksi tarkoitettuja pelejä.

Löydä kirjastosi

Avoinna

-
henkilökunta paikalla
-
-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla