Hel-YA! juhlii nuortenkirjallisuutta

Suomen ensimmäinen ja ainoa nuortenkirjallisuustapahtuma Hel-YA! järjestetään jo toisen kerran Kulttuuriareena Gloriassa lauantaina 29.9. Esiintyjinä nähdään suomalaisen nuortenkirjallisuuden tämän hetken huippuja Salla Simukasta Elina Rouhiaiseen ja Magdalena Haista Aleksi Delikourasiin. Myös Helmet-kirjastot ovat tuttuun tapaan mukana tapahtumassa.

Kirjastojen piste löytyy Glorian aulasta, ja siellä voi tänä vuonna muun muassa uppoutua virtuaaliseen vinkkausmaailmaan, jättää oman vinkkinsä virtuaaliselle vinkkausseinälle ja osallistua YA-kirjallisuusseikkailuun. Älä myöskään unohda YA-iltasatua aulassa klo 19.30!

Viime vuoden tapaan Helmet-kirjastojen kirjavinkkarit ovat jälleen koonneet omia suosikkejaan eri teemojen mukaisiksi vinkkilistoiksi. Vinkkilistan voit käydä nappaamassa itsellesi Hel-YA!:n kirjaston pisteeltä tai ladata itsellesi sähköisenä. Tänä vuonna vinkkejä löytyy seuraavista aiheista:

Dystopia
Jännitys
Kauhu
Kirjoitusoppaita
LGBT
Realistista ja rankkaa
Tieteisfantasia
Toinen maailma
Yliluonnollinen rakkaustarina

Lisätietoja tapahtumasta löytyy Hel-YA!:n Facebook-sivulta https://www.facebook.com/helyafest/. Toivottavasti nähdään Hel-YA!:ssa!

Teksti: Eeva Rita-Kasari, Tapanilan kirjasto