Kuvakirjavaalit

 

Tule äänestämään kuvakirjavaaleissa Itäkeskuksen kirjastoon!

Tämä kevät on ollut varsinainen vaalikevät. Huhtikuussa pidettiin  eduskuntavaalit, ja nyt toukokuussa ovat edessä EU-vaalit. Nuo  vaalit ovat vain aikuisille, mutta kuvakirjavaaleissapa äänestämään pääsevät lapset! Kallion kirjastossa järjestettiin  kuvakirjavaalit huhtikuussa. Itäkeskuksen kirjastossa pääset äänestämään suosikkikuvakirjaasi  15-21.5. (Samaan aikaan kirjasto toimii muuten myös EU-vaalien ennakkoäänestyspaikkana).

Suosiotaan vaaleissa mittauttaa kuusi hyvää, kaksikielistä ehdokasta.  Pääset tutustumaan ehdokkaisiin kirjaston lastenosastolla. Virkailijalta saat äänestyslipukkeen, johon voit merkitä ehdokkaasi numeron. Vielä leima äänestyslipukkeen päälle ja lipuke vaaliuurnaan. Ja sitten odottelemaan vaalituloksia. Laskemme äänet ja julistamme vaalivoittajan 22.5.

Ehdokkaissa löytyy valinnanvaraa: onko suosikkisi kuvakirja omapäisestä poni Rosabelistä? Vai hurjasti kuvitettu tarina merenalaisesta maailmasta? Vai autokirja, jossa on kaiken maailman autoja – myös sellaisia, joita ei ole vielä keksitty! Vai…sinä päätät.

Täältä löydät listan kaikista ehdokkaista ja kieliversioista:

Itisvaalit19

Jos päiväkodissa tai kirjastossa halutaan järjestää kuvakirjavaalit, ohjeet löytyvät täältä.

Teksti: Leena Nurmela

Kuva: Päivi Heinola