Kirjoja ja mehua

Lukuvalmentaja Junior

Haluaisitko innostua lukemisesta enemmän? Onko sinun vaikea löytää kiinnostavia kirjoja? Tai oletko mielestäsi lukenut jo ihan kaiken ja kaipaat uusia tarinoita?

Niin tai näin, olet tervetullut Lukuvalmentaja Juniorin vastaanotolle! Lukuvalmentaja tekee parhaansa, jotta juuri sinulle sopivat kirjat löytyisivät. Palvelu on tarkoitettu kaikille lasten- ja nuortenkirjallisuudesta kiinnostuneille – lapsille, nuorille, vanhemmille ja opettajille.

Voit valita kolmesta erilaisesta valmennuksesta:

Sähköpostivalmennus
Valmentaja kokoaa toiveidesi pohjalta kirjalistan ja lähettää sen sinulle sähköpostilla.

Kirjakassi
Valmentaja kokoaa toiveidesi pohjalta kirjoja ja pakkaa ne kassiin, jonka voit napata mukaasi kirjastosta. Palvelu on saatavilla Itäkeskuksen, Kallion, Oulunkylän, Pasilan, Rikhardinkadun ja Vuosaaren kirjastoista.

Valmentajan tapaaminen
Rento juttuhetki kirjastossa. Valmentaja kertoo sinulle erilaisista kirjoista, joista kiinnostavimmat voit lainata saman tien mukaasi. Palvelu on saatavilla Itäkeskuksen, Kallion, Oulunkylän, Pasilan, Rikhardinkadun ja Vuosaaren kirjastoista.

HUOM! Valmentajan tapaamispalvelu ja kirjakassivalmennus ovat toistaiseksi poissa käytöstä koronavirustilanteen vuoksi. Sähköpostivalmennus toimii normaalisti.

Kiinnostuitko?

Varaa itsellesi valmennus vastaamalla aloituskyselyyn
Halutessasi voit myös laittaa meille sähköpostia osoitteeseen lukuvalmentaja@hel.fi. 

Ota yhteyttä!

*

Ruotsinkielinen palvelu: Om du vill ha läsinspiration på svenska, klicka här!

Jos haluat lukuvalmennuksen aikuisten kaunokirjallisuudesta, klikkaa tästä

Lukuvalmentaja ja nuoret