Vaikuta Kivistön kirjaston suunnitteluun

Kivistön alueen palvelutarjonta ottaa askeleen eteenpäin, kun Kivistöön avataan uusi kirjasto juna-aseman kupeeseen osoitteessa Topaasikuja 11. Koronavirustilanteen aiheuttaman poikkeustilan vuoksi kirjaston avaaminen on viivästynyt, mutta sen suunnittelu jatkuu edelleen. Nyt myös sinä voit vaikuttaa vastaamalla kyselyyn.

Kirjasto on kooltaan kompakti, 150 neliömetriä. Kirjaston naapuriin avataan Kivistön nuorisotila. Alkuvaiheessa kirjastoon hankitaan lapsille kuvakirjoja, aikuisille uutuuksia ja suosittua kirjallisuutta sekä sanoma- ja aikakauslehtiä. Tilassa on mahdollista lukea ja oleilla. Opiskelua ja työskentelyä varten tilaan tulee siirreltäviä pöytiä. Alueen lapsiperheille kirjasto tarjoaa retkipaikan tarinoiden ääreen. 

Koska kirjasto on pieni, täytyy sen vastata alueen asukkaiden tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Niinpä haluamme saada myös asiakkaat mukaan kirjaston suunnitteluun. Suunnittelupajoja ei voitu järjestää Kivistön asukastilassa, joten olemme siirtäneet ne verkkoon. Kyselyihin vastaamalla pääset vaikuttamaan Kivistön kirjaston lastenalueeseen sekä aikuisten kirja- ja lehtikokoelmaan.

Löydät kyselyt osallistuvavantaa.fi-sivustolta: Kysely Kivistön kirjaston suunnittelusta

Kyselyt ovat avoinna 17.-30.4.2020.

Kivistön kirjaston omat sivut.  

Kivistön kirjaston Facebook-sivu.