Harry Potter -aiheiset kirjoitus- ja piirustuskilpailut

Osallistu Harry Potter -aiheisiin fanfiction-kilpailuihin piirtämällä tai kirjoittamalla! Kilpailuaika on 2.–24.1.2021. Kirjoituskilpailun teema on Päiväni Viistokujalla, ja myös piirustusten tulee sijoittua Viistokujalle teemalla Oma kauppa Viistokujalla. Käynnissä on myös Harry Potter-aiheinen loitsukilpailu, lue siitä lisää täältä.

Vuonna 2021 perinteisen Harry Potter -päivän teemana on Viistokuja. Helmet-kirjastot juhlivat Harry Potteria koko viikon voimin maanantaista lauantaihin 1.–6.2.2021. Kirjoitus- ja piirustuskilpailujen voittajat julkistetaan torstaina 4.2. suorassa videolähetyksessä. Lue lisää Harry Potter -viikosta. 

Kirjoituskilpailun teemana on "Päiväni Viistokujalla". Tekstien enimmäispituus on 1500 sanaa, ja tekstit tulee nimetä omalla otsikolla. Helmet-raati valitsee molemmista ikäkategorioista (alle 15-vuotiaat ja yli 15-vuotiaat) viisi tekstiä, joista yleisö voi äänestää suosikkinsa. Tekstit julkaistaan Helmet.fissä. Äänestysaika on 28.1.–3.2.2021, ja kummankin ikäkategorian voittaja julkaistaan 4.2. Tekstit julkaistaan nimimerkillä. Tekstit palautetaan lomakkeiden kautta:

Osallistu kirjoituskilpailuun, alle 15-vuotiaat

Osallistu kirjoituskilpailuun, yli 15-vuotiaat

Piirustuskilpailun teosten tulee sijoittua Viistokujalle, teemalla oma kauppa Viistokujalla. Kuvien toteutustyyli on vapaa, ja ne lähetetään sähköisesti joko ottamalla valokuva valmiista työstä tai skannaamalla se. Helmet-raati valitsee molemmista ikäkategorioista (alle 15-vuotiaat ja yli 15-vuotiaat) viisi kuvaa, joista yleisö voi äänestää suosikkinsa. Kuvat julkaistaan Helmet.fissä. Äänestysaika on 28.1.–3.2.2021, ja kummankin ikäkategorian voittaja julkaistaan 4.2.. Kuvat julkaistaan nimimerkillä.

Piirustukset lähetetään liitetiedostona sähköpostilla harrypotter.piirustuskilpailu(at)gmail.com.
Otsikoi viestisi: piirustuskilpailu, alle 15-vuotiaat piirustuskilpailu, yli 15-vuotiaat. Merkitse viestiin nimimerkkisi, nimesi ja puhelinnumerosi. Alle 18-vuotiaiden osallistujien täytyy pyytää huoltajalta suostumus kilpailuun osallistumiseksi.

Kilpailuihin voi jättää tekstejä ja piirroksia 24.1. klo 23.59 asti. Huomioithan, että tekstien ja piirustusten tulee sopia kaikenikäisille. HUOM! Kilpailuaikaa on jatkettu.

Rekisteriseloste