Låna en lådcykel från Sellobiblioteket

Sellobiblioteket erbjuder från och med den 26.6.2023 möjligheten för Esboborna att låna en lådcykel för eget bruk. 

Vi får mycket respons och många önskemål från kunder angående materialutbudet på biblioteket. Vi anskaffade även lådcykeln utifrån ett kundönskemål. Vi vill överlag höra vad kunder önskar av biblioteket och att så många som möjligt av er deltar i utvecklingen av bibliotekets tjänster.  

Esbo stad har hållbar utveckling som en gemensam värdering. Anskaffningen av lådcykeln ökar på miljömedvetenhet både inuti biblioteket och för invånarna. Det är förenligt med hållbar utveckling att föremål som används mer sällan är till allas förfogande.    

Såhär lånar du cykeln  

Du reserverar cykeln för högst en dag. Du får låna den från Sellobiblioteket under öppettiderna mot ett identitetsbevis med fotografi. På varaamo-hemsidan hittar du cykelns tekniska information och övriga låneinstruktioner.

Sellobibliotekets lådcykel är till för transport av varor eller barn. Tillsammans med cykeln lånas alltid ett lås och en extra kedja. Dessutom finns följande utrustning till låns: löstagbar sittlåda, två olika regnskydd och en pump. Cykeln har ett fast säkerhetsbälte för barn som färdas med den.  

Ifall det uppstår problem under lånetiden skall lånaren vara i kontakt med biblioteket omedelbart genom att ringa till numret 09 8165 7603.  

Varmt välkommen att använda lådcykeln! 
 
Varaamo.espoo.fi

Låna en lastcykel från Vallgårs bibliotek (finsk sida)